Záleží na oblečení?


Může se to zdát docela zajímavé, ale nedávno jsme udělali takový malý objev, co se oděvů a obecně módy týče. I když se říká, že na značce nezáleží, není tomu vždy tak. Respektive samozřejmě, že na značce nezáleží a někdy je zbytečně nakupovat za obrovské částky značkové oblečení, ale ve výsledku je potřeba, aby oblečení, které si kupujete bylo kvalitní. Někdy si řeknete, že si koupíte něco za málo peněž, protože si myslíte, že to stejně vyjde z módy a doufáte, že nikdo nepostřehne, že to je oblečení za hubičku. Pak, když se do dané věci ustrojíte, nepřipadáte si tak pěkně, jako když vidíte právě kolegyni, která přišla oblečená prakticky stejně.
dívka ve flitrových šatech
V čem je háček?
Značka
Jak už bylo řečeno, na značce nezáleží. Tedy do jisté míry. Pokud jste schopni zakoupit oděvy bez značky a jsou kvalitní a nejen v materiálech, ale i švech, pak se nemusíte obávat zakoupit i levnější věci. Otázkou je, jestli dokážete v obchodě poznat kvalitu daného oděvu, jeho materiálů, švů. Někdy totiž chyby vylezou až po prvním vyprání, kdy se vám materiály zkroutí či vytahají, barvy pustí a švy se začnou trhat. Vyvarujete se tedy nákupu opravdu špatných věcí, ušetřené peníze vám budou brzy stejně chybět.
kožená bunda
Kvalita
Jak bylo řečeno, není to jen o značce, ale právě o kvalitě použitých látek, materiálů, doplňků, zipů a o kvalitě provedení.
Styl
Pokud budete mít značkovou i kvalitní módu na sebe a nepůjde naprosto k vašemu stylu odívání a nebude korespondovat s vámi, ani vám v ní nebude dobře, může se stát, že také nebudete vypadat dobře. Takový člověk, který nosí spíše obleky, bude najednou v kožených motorkářských kalhotách vypadat opravdu divně, i když jinému to sluší .
lehká móda
Čistota
I sebe lepší značkové šaty za několik tisíc korun budou vypadat otřesně, pokud budou mít na sobě flek, díru či budou jen místo bílých zaprané bílé a tak podobně. To samé platí u bot. Boty od Blahnika vždycky budou ošklivé, když budou totálně okopané a nenaleštěné.
Je to pravda odvěká, šaty holt dělají opravdu člověka. Nebudete lepším člověkem, když se lépe obléknete, ale rozhodně budete lépe vypadat a budete se i lépe cítit. Když si k tomu dáte pozor na vlasy a nehty, můžete se spolehnout, že budete i seriózněji vypadat.